Resultats de la cerca frase exacta: 360

Diccionaris terminològics
11. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
12. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
13. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
14. pa francès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
15. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
16. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina exclusivament integral o de gra sencer. [...]
17. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
18. pa rodó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. pa sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
20. barreta de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
Pàgines  2 / 36 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>