Resultats de la cerca bàsica: 227

Diccionaris terminològics
1. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en àcid linoleic i en xantofil·les, que es dona barrejat amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
2. farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pólvores obtingudes per la molta del gra dels cereals (blat, blat de moro, arròs, ordi, civada, sègol). Els seus dos components principals són el gluten i el midó. Per extensió, també és donat el nom de farina a les pólvores obtingudes per la molta d'altres substàncies que els cereals, d'origen [...]
4. farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment en forma de pols obtingut a partir de la molta de grans de cereals o de la trituració de substàncies d'origen vegetal o animal. [...]
5. farina dextrinada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. farina especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. farina fina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Farina més fina ja cernuda. [...]
8. farina fina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. farina gruixuda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. farina integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 23 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>