Resultats de la cerca bàsica: 281.839

1. amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. pa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
substàncies comparable al pa. Un pa de cera. Pa de bresques. Hi havia un pa de boira. pa de figues [o pa de figa] Massa de figues seques molt atapeïdes i capolades, sovint barrejades amb ametlles i nous trencades. pa de terra Massa compacta de terra. pa de terra Tros de terra que es deixa [...]
4. panfigo
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de figues.  [...]
5. pa
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
(o esponjoso). 28 pa d'àngel crist pan de los ángeles, oblea. 29 pa d'ànimes crist oblada. 30 pa d'ànsies crist pan de la boda. 31 pa de barra pan de barra. 32 pa de bresques (o de mel) panal. 33 pa de crostons pan triangular. 34 pa de cucut bot [Oxalis corniculata] aleluya amarilla. 35 pa de figues [...]
6. pesar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mesurar el pes (d'un cos). Pesar un pa, una carta, un paquet. Pesar amb una balança, amb una bàscula. pesar figues Fer becaines. Examinar el pro i el contra (d'una cosa) per apreuar-ne el valor. Peseu bé l'efecte que produiran les vostres paraules, les conseqüències de [...]
7. massa 1
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
substàncies comparables al pa. Un pa de figues, de bresques, de sabó, de brisa, d'arrels, de terra, etc. núvol(per anal.). Un núvol de pols. aglomeració aglomerat concreció conglomerat Cp. piló, pilot 2 multitud. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
8. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
9. bescuit de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pàgines  1 / 28.184 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>