Resultats de la cerca frase exacta: 1.005

11. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
12. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
13. pa bregat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
14. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
15. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
16. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
17. pa francès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
18. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina exclusivament integral o de gra sencer. [...]
20. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
Pàgines  2 / 101 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>