Resultats de la cerca frase exacta: 292

71. profiteroles amb xocolata cruixent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. trufes de xocolata negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. xocolata negra en textures
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. bombó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit, fi, confeccionat a base de xocolata, fondant, caramel, etc. Bombons de xocolata. Bombons àcids. Bomba1 6. [...]
75. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
76. xocolatina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bombó de xocolata. Pastilla de xocolata petita, normalment una porció individual. [...]
77. xocolater xocolatera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven xocolata. Que és amant de la xocolata. [...]
78. sucada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de sucar. Tros de pa, bescuit, etc., sucat en vi, xocolata, etc. [...]
79. xocolate
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata. [...]
80. lleteria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment dedicat a la venda de productes lactis i eventualment d'altres productes alimentaris com xocolata, ous, etc. [...]
Pàgines  8 / 30 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>