Resultats de la cerca frase exacta: 292

81. trufa 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit i rodó, elaborat a base de nata batuda i xocolata fosa i recobert de xocolata ratllada, que es menja ben fred. Barreja de nata batuda i xocolata fosa que s'empra en pastisseria per a farcir pastissos.  [...]
82. xocolatada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjada col·lectiva de xocolata desfeta. [...]
83. mona 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís amb un o més ous durs o bé amb figures de xocolata, que els padrins solen regalar a llurs fillols per Pasqua. [...]
84. xocolatera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Atuell per a fer xocolata desfeta. [...]
85. fondant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria.  [...]
86. batut de plàtan i xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
87. bescuit gelat amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. blinis de xocolata amb taronja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
89. braç de gitano de xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
90. broqueta de fruites amb xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  9 / 30 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>