81.
pollastre a la cassola
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
pollastre a la mediterrània
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
pollastre rostit al forn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
pollastre rostit amb bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
pollastre rostit amb guarnició
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
86.
pollastre rostit amb tòfones
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
pollastre teriyaki amb fideus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
al·lèrgia a les proteïnes sèriques de pollastre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
89.
galantina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn de pollastre, de vedella, etc., cuita amb espècies, que se serveix fred amb una gelea. [...]
|
90.
trufar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amanir amb tòfones. Pollastre trufat. [...]
|