31.
encolant alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari que es fa servir com a substitut de l'ou en arrebossats, que fa que el pa ratllat quedi ben fixat a l'aliment. [...]
|
32.
enzim alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte que conté un o més enzims capaços de catalitzar una reacció bioquímica específica, el qual s'afegeix a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge perquè hi faci una funció tecnològica. [...]
|
33.
establiment alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Establiment on es venen, es produeixen, s'elaboren, es transformen o s'emmagatzemen productes alimentaris. [...]
|
34.
frau alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Engany intencionat en la composició d'un aliment com a conseqüència de l'adulteració de l'aliment o de la difusió d'informacions falses en l'etiquetatge o en la publicitat. [...]
|
35.
malbaratament alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
|
36.
malbaratament alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Desaprofitament d'aliments aptes per al consum que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
|
37.
malbaratament alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
|
38.
operador alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Persona física o jurídica que desenvolupa activitats amb ànim de lucre o sense relacionades amb les fases de la cadena alimentària. [...]
|
39.
perill alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte advers sobre la salut si és present en un aliment. [...]
|
40.
producte alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|