21.
filet de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí extra, magra i tendra, que s'estén entre les costelles i el llom. [...]
|
22.
peu de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Barra metàl·lica de 50 a 100 cm amb orelles en un extrem, que serveix per a extreure claus de grans dimensions i per a fer alçaprem. [...]
|
23.
peu de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
24.
peu de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
25.
tènia del porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
26.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
27.
llangardaix de porc ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de l'especejament del porc ibèric situada entre les costelles i el llom, al costat de l'espinada, de forma allargada, magra i sucosa. [...]
|
28.
peix porc espí globus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels diodòntids. [...]
|
29.
pell de porc espí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Aspecte de les lesions de la pell en la ictiosi hystrix. [...]
|
30.
porc senglar de crinera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
[...]
|