Resultats de la cerca bàsica: 391

51. al·lèrgia a la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
52. farina d'arròs glutinós
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de l'arròs glutinós, rica en midó. [...]
53. maduració de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Millorament de les propietats reològiques de la farina destinada a panificació, aconseguit durant l'emmagatzematge i degut a oxidació. [...]
54. farina de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de grans de blat de moro. [...]
55. agent de tractament de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
56. agent de tractament de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Additiu alimentari que s'afegeix a la farina o a la massa per a millorar-ne la qualitat de la cocció. [...]
57. al·lèrgia a la farina de blat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
58. al·lèrgia a la farina de sègol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
59. al·lèrgia a la farina de soia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
60. dermatitis de contacte provocada per farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
Pàgines  6 / 40 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>