Resultats de la cerca frase exacta: 1.005

121. sucamulla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fet de sucar pa, galetes, etc., en un líquid, generalment vi o llet. Fer sucamulla. [...]
122. crostó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extrem d'un pa de forma allargada. Què vols? Llesca o crostó? Quan encetis el pa, dona'm el crostó. Tros de pa o de formatge en què abunda la crosta. Un crostó de roca. Peça de carn de la cuixa de bou o de vedella. [...]
123. rosegó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bocí de pa que es deixa després d'haver-lo començat a menjar. Tros petit de pa. [...]
124. durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
125. canyissa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Teixit de canyes i de cordill per a posar-hi pa, criar-hi cucs de seda, etc. Canyís 2.  [...]
126. panet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça petita de pa, de forma rodona o allargada, que se sol menjar individualment. Un panet de Viena. [...]
127. llesques de pa de pagès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
128. pa amb tomàquet i anxoves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
129. pa amb tomàquet i embotit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
130. pa amb tomàquet i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  13 / 101 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>