FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té les cames arquejades, amb la concavitat mirant endins de manera que camina amb els genolls separats i topa dels garrons. Un cavall, un porc, garrell. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja confitada, especialment en sal i vinagre. Avui mengem confitat. Carn, especialment conjunt de llom, costelles i embotits de porc, conservada dins olles amb oli o greix. Confitat d'ànec. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mamífer de l'ordre dels artiodàctils, semblant al porc, més gros que un senglar i amb els ullals grossos, sortints i encorbats endarrere, que habita les illes Cèlebes (Babyrousa babyrussa). [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Obrir de dalt a baix (un porc). Obrir de dalt a baix (qualsevol animal). Hi hagué una mortaldat esgarrifosa: alguns enemics havien estat esbaconats pels carrers de la ciutat vençuda. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gras del porc, comprès entre la pell i la carn, el qual, salat, es guarda per a tirar a l'olla i altres guisats. cansalada fumada Cansalada viada que se sotmet al procés de fumatge per aconseguir-ne la conservació. cansalada viada [o cansalada virada] Cansalada del ventre o del [...]