Resultats de la cerca frase exacta: 823

71. peus de porc farcits
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. peus de porc guisats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. sobrassada de porc negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
75. tapa de porc adobat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
76. esgüell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle del porc, del conill, de la rata. [...]
77. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
78. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
79. pernil
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit.  [...]
80. güell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle que fan certs animals com el porc, la llebre, la rata. [...]
Pàgines  8 / 83 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>