Resultats de la cerca bàsica: 155

61. broida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mata de la família de les compostes, que fa olor de llimona, de fulles molt retallades i amb petits capítols de flors groguenques, agrupats en panícules dretes, cultivada com a planta ornamental i remeiera (Artemisia abrotanum).  [...]
62. esponjat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
63. musclos al vapor amb vi blanc i llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. sopa de fruites fresques amb gelat de llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. enasprir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar aspre. Esdevenir aspre. El marbre s'enaspreix amb el suc de llimona. [...]
66. maionesa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta batent rovells d'ou amb oli, sal i una mica de llimona o vinagre. [...]
67. ponx
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua, te, etc., rom o un altre licor, sucre i suc de llimona. [...]
68. grog
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua generalment calenta a la qual s'afegeix un licor fort, normalment rom, i llimona. [...]
69. amanida de pollastre amb panses i salsa de llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
70. caneló d'alvocat amb foie-gras, llimona dolça i plàtan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  7 / 16 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>