Resultats de la cerca frase exacta: 855

101. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. sobrassada de porc negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. tapa de porc adobat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. truja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Femella del porc. Porc marí.  [...]
105. averrir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, cobrir (la truja). [...]
106. esgüell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle del porc, del conill, de la rata. [...]
107. xistorra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit llarg i prim fet amb una mescla de carn picada o trossejada de porc o de porc i boví, cansalada o greix de porc, sal, pebre vermell i all, originari de Navarra.  [...]
108. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
109. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
110. pernil
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit.  [...]
Pàgines  11 / 86 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>