101.
secret de porc ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
102.
sobrassada de porc negre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
tapa de porc adobat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
truja
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Femella del porc. Porc marí. [...]
|
105.
averrir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, cobrir (la truja). [...]
|
106.
esgüell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle del porc, del conill, de la rata. [...]
|
107.
xistorra
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit llarg i prim fet amb una mescla de carn picada o trossejada de porc o de porc i boví, cansalada o greix de porc, sal, pebre vermell i all, originari de Navarra. [...]
|
108.
fotjar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
|
109.
donja
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
|
110.
pernil
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit. [...]
|