Resultats de la cerca frase exacta: 855

101. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. sobrassada de porc negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. tapa de porc adobat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. truja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Femella del porc. Porc marí.  [...]
105. averrir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, cobrir (la truja). [...]
106. esgüell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
107. xistorra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit llarg i prim fet amb una mescla de carn picada o trossejada de porc o de porc i boví, cansalada o greix de porc, sal, pebre vermell i all, originari de Navarra.  [...]
108. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
109. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
110. pernil
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit.  [...]
Pàgines  11 / 86 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>