Resultats de la cerca frase exacta: 6.961

81. cos citoide
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Cadascuna de les estructures globulars, blanques i brillants, que semblen nuclis cel·lulars per llur forma i grandària, observades en les fibres nervioses degenerades de la retina, a nivell de les taques cotonoses, en casos de retinopatia hipertensiva, lupus eritematós, i en moltes altres malalties [...]
82. cos coccigeal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
83. cos coccigi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
84. cos compost
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància formada per àtoms o ions de dos o més elements químics diferents. Un compost és diferent d'una mescla sobretot perquè és constituït en una proporció definida dels seus elements (compost daltònid) i també, a més, perquè els elements no poden ésser separats per mitjans físics, perquè posse [...]
85. cos cromatínic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Cadascun dels agregats d'àcid desoxiribonucleic que es troben en els bacteris i que poden demostrar-se amb la tinció de Giemsa després de la hidròlisi de l'àcid ribonucleic citoplasmàtic i la fixació amb àcid òsmic; hom pensa que representa la morfologia directa del nucli bacterià. [...]
86. cos diplomàtic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
Conjunt de persones que s'encarreguen de les relacions diplomàtiques en nom d'un estat determinat. [...]
87. cos estrany
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Qualsevol massa o partícula material que no forma part de l'organisme o no és normal on és trobada i que no és absorbida ràpidament. [...]
88. cos estrany
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Objecte contaminant inesperat, no desitjat, generalment dur o tallant, present en un aliment de manera accidental, que es pot percebre a través del tacte o de la vista i pot comprometre la qualitat i la innocuïtat de l'aliment i provocar una lesió al consumidor. [...]
89. cos estriat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
90. cos estriat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
Pàgines  9 / 697 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>