Resultats de la cerca bàsica: 281.999

71. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
72. pa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
73. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
74. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
75. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
76. pa de fetge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
77. pa de pagès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. pa de pessic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. sopa de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. amanida d'escarola amb vinagreta de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 28.200 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>