Resultats de la cerca frase exacta: 357

Diccionaris terminològics
1. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte perjudicial per a la salut si és present en un aliment. [...]
2. quilometratge alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...]
3. règim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mode d'alimentació d'una persona, que té en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqüència. [...]
4. risc alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Probabilitat que es produeixi un efecte advers sobre la salut com a conseqüència de l'exposició a un perill alimentari en combinació amb la gravetat que pot tenir. [...]
5. veganisme alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
6. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent perjudicial. [...]
7. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància sense poder nutritiu o emprada amb finalitats no nutritives que hom afegeix en qualsevol fase de l'elaboració dels aliments per tal de conservar-ne les característiques físiques, químiques o fisicoquímiques, per tal d'evitar-ne l'alteració espontània o per donar-los característiques part [...]
8. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància natural o sintètica, generalment sense valor nutritiu, amb una funció tecnològica, que s'afegeix intencionadament a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge, i que es converteix directament o indirectament en [...]
10. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància natural o sintètica sense poder nutritiu que s'afegeix a un aliment, en qualsevol fase de la seva elaboració, per a modificar-ne o millorar-ne determinades característiques, assegurar-ne la conservació o millorar-ne l'adaptació a l'ús final sense que en variïn la composició i les qualita [...]
Pàgines  1 / 36 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>