Resultats de la cerca frase exacta: 357

Diccionaris terminològics
101. surimi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte alimentari de textura gelatinosa elaborat amb una pasta procedent de carn de peix blanc i de vegades d'aviram a la qual s'afegeixen additius i condiments, que s'utilitza per a fer succedanis de peix o marisc i, en general, per a elaborar menjar processat. [...]
102. tractament dietètic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Ordenament de l'alimentació com a únic element terapèutic. [...]
103. enteró
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Canal alimentari; especialment, budell prim. [...]
104. aparell digestiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Conjunt d'òrgans relatius a la ingestió i digestió dels aliments des de la boca fins a l'anus, amb totes les seves glàndules: boca, orofaringe, esòfag, estómac, intestí prim, intestí gros, anus, fetge i pàncrees. [...]
105. agàstric -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Que no té canal alimentari, que no té estómac. [...]
106. avaluació del risc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Procés sistemàtic consistent a identificar i caracteritzar un perill alimentari, determinar-ne l'exposició i caracteritzar-ne el risc alimentari que se'n pot derivar. [...]
107. escola de capacitació agrària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Centre educatiu que ofereix formació reglada i contínua en els àmbits alimentari, mediambiental i agrari. [...]
108. component
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Element alimentari individual que, juntament amb un o més elements alimentaris, forma un aliment o un producte alimentari. [...]
109. control oficial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Control de seguretat alimentària dut a terme per una autoritat competent per a comprovar la conformitat d'una partida, un producte alimentari, unes instal·lacions o un procés amb les disposicions dirigides a prevenir un risc alimentari, a garantir la lleialtat de les transaccions comercials i a [...]
110. pes brut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pes total d'un producte alimentari, que inclou el pes de l'embalatge o del recipient que el conté. [...]
Pàgines  11 / 36 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>