Additiu alimentari utilitzat per a donar un determinat color o reforçar el color natural i produir un efecte psíquic al consumidor, estimulant l'apetència del producte sense alterar-ne les qualitats nutritives o de conservació. Segons llur natura química poden agrupar-se en colorants inorgànics [...]
Producte alimentari comercialitzat en dosis, consistent en fonts concentrades de nutrients o altres substàncies amb un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, la finalitat del qual és complementar la dieta normal. [...]
Producte alimentari la finalitat del qual és complementar la dieta normal, consistent en fonts concentrades de nutrients o altres substàncies amb un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, comercialitzats en dosis. [...]
Conjunt d'actuacions tècniques, jurídiques o administratives que tenen com a objecte comprovar la salubritat dels aliments i verificar el compliment estricte de les regulacions tecnicosanitàries, dels estàndards de composició i qualitat i de les normes d'etiquetatge i de publicitat dels aliments, d [...]
Producte que conté un o més enzims capaços de catalitzar una reacció bioquímica específica, el qual s'afegeix a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge perquè hi faci una funció tecnològica. [...]