Resultats de la cerca frase exacta: 357

Diccionaris terminològics
21. colorant alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
22. colorant alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Additiu alimentari utilitzat per a donar un determinat color o reforçar el color natural i produir un efecte psíquic al consumidor, estimulant l'apetència del producte sense alterar-ne les qualitats nutritives o de conservació. Segons llur natura química poden agrupar-se en colorants inorgànics [...]
23. complement alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte alimentari comercialitzat en dosis, consistent en fonts concentrades de nutrients o altres substàncies amb un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, la finalitat del qual és complementar la dieta normal. [...]
24. complement alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari la finalitat del qual és complementar la dieta normal, consistent en fonts concentrades de nutrients o altres substàncies amb un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, comercialitzats en dosis. [...]
25. control alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
26. control alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Conjunt d'actuacions tècniques, jurídiques o administratives que tenen com a objecte comprovar la salubritat dels aliments i verificar el compliment estricte de les regulacions tecnicosanitàries, dels estàndards de composició i qualitat i de les normes d'etiquetatge i de publicitat dels aliments, d [...]
27. desequilibri alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Modificació en la proporció dels diversos aliments de la dieta o supressió d'algun aliment necessari. [...]
28. èczema alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Èczema atòpic de la primera infància desencadenat per alguns aliments, com és ara la clara d'ou, el blat, la llet, la taronja, etc. [...]
29. encolant alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari que es fa servir com a substitut de l'ou en arrebossats, que fa que el pa ratllat quedi ben fixat a l'aliment. [...]
30. enzim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte que conté un o més enzims capaços de catalitzar una reacció bioquímica específica, el qual s'afegeix a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge perquè hi faci una funció tecnològica. [...]
Pàgines  3 / 36 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>