Resultats de la cerca frase exacta: 389

31. encolant alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari que es fa servir com a substitut de l'ou en arrebossats, que fa que el pa ratllat quedi ben fixat a l'aliment. [...]
32. enzim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte que conté un o més enzims capaços de catalitzar una reacció bioquímica específica, el qual s'afegeix a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge perquè hi faci una funció tecnològica. [...]
33. establiment alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Establiment on es venen, es produeixen, s'elaboren, es transformen o s'emmagatzemen productes alimentaris. [...]
34. frau alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Engany intencionat en la composició d'un aliment com a conseqüència de l'adulteració de l'aliment o de la difusió d'informacions falses en l'etiquetatge o en la publicitat. [...]
35. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
36. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Desaprofitament d'aliments aptes per al consum que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
37. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
38. operador alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Persona física o jurídica que desenvolupa activitats amb ànim de lucre o sense relacionades amb les fases de la cadena alimentària. [...]
39. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte advers sobre la salut si és present en un aliment. [...]
40. producte alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  4 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>