Resultats de la cerca bàsica: 235

171. gelat de formatge de cabra amb melmelada de rossinyols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
172. gelat de iogurt amb melmelada de fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
173. pastís Tatin amb crema anglesa i gelat de plàtan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
174. pastisset de xocolata i praliné amb gelat d'albercoc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
175. arlequí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Personatge còmic procedent de la farsa italiana o «comèdia de l'art» que compareix en escena amb un vestit fet de peces triangulars de tots colors. Personatge que canvia fàcilment d'idees, de partit. Gelat fet de dues substàncies de colors distints. [...]
176. carpaccio de magret d'ànec amb gelat de formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
177. compota tèbia de poma i gelat de canyella amb ginebra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
178. coulant de xocolata amb gelat de gerds de Sant Pol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
179. crema freda de tomàquet amb gelat de rocafort i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
180. figues confitades amb reducció de moscatell i gelat d'avellana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  18 / 24 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>