Resultats de la cerca bàsica: 155

41. sorbet de llimona i mandarina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. quètxup
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa elaborada amb polpa de tomàquet condimentada amb vinagre, suc de llimona, sucre i sal. [...]
43. sangria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda refrescant feta a base de vi, llimona, taronja i trossos de fruita, sucre, licors, etc. [...]
44. farnesol
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alcohol sesquiterpènic dels olis de tarongina i de llimona, o dels bàlsams del Perú i de Tolú. [...]
45. citral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aldehid líquid d'intensa olor de llimona, constituent natural de diversos olis essencials, obtingut sintèticament a partir del geraniol. [...]
46. macedònia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Barreja de fruita vària esbocinada, adobada amb sucre i de vegades amb suc de llimona, de taronja, etc., o amb licor. [...]
47. desenrogallar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
48. citrí -ina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té el color de la llimona. [...]
49. cremat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part cremada d'una cosa. Beguda calenta a base de rom, cafè, pell de llimona, sucre, etc., que es flameja fins a la combustió gairebé total de l'alcohol. [...]
50. babaganuix (puré d'albergínies escalivades amb all, llimona, oli d'oliva i mantega de sèsam)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 16 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>