121.
desenllardar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure el llard (d'una cosa enllardada), netejar (una cosa enllardada). Desgreixar (la carn del porc). [...]
|
122.
grunyir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, fer grunys. El gos i altres animals, rondinar. Una persona, rondinar. Un soroll llunyà, apagat, deixar-se sentir. [...]
|
123.
cotx
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc 1 1. [...]
|
124.
gambajó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
|
125.
gruny
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Crit del porc. [...]
|
126.
porquim
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda de porc. [...]
|
127.
rellom
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Filet de porc. [...]
|
128.
xoriço
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant. Gamba vermella. [...]
|
129.
salsitxa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
|
130.
bigal
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espinada, especialment del porc. [...]
|