121.
peus de porc amb naps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
122.
peus de porc amb orellanes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
peus de porc amb prunes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
rodanxes de filet de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
ventre i llengua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
xulla
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llenca de cansalada fregida. Costella de moltó, de cabrit, de bou o de porc, cuinada. [...]
|
127.
salami
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
|
128.
embotit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
|
129.
garrí
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
|
130.
porcell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
|