Resultats de la cerca frase exacta: 823

121. peus de porc amb naps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
122. peus de porc amb orellanes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
123. peus de porc amb prunes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
124. rodanxes de filet de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
125. ventre i llengua de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
126. xulla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llenca de cansalada fregida. Costella de moltó, de cabrit, de bou o de porc, cuinada.  [...]
127. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
128. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
129. garrí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
130. porcell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
Pàgines  13 / 83 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>