Resultats de la cerca frase exacta: 823

161. ibèric -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a Ibèria o als ibers. Civilització ibèrica. D'una raça criada a l'aire lliure i alimentada a base de glans, caracteritzada per produir una carn de qualitat, amb menys múscul i més greix, s'aplica a un porc. És recomanable fer aquesta recepta [...]
162. respectivament
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De manera que cada cosa d'una sèrie concerneix una cosa d'una altra sèrie o s'hi correspon. Els femenins dels noms porc, cavall i ase són respectivament truja, egua i somera. [...]
163. abat 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet de ventrell de porc farcit de carn capolada. [...]
164. corbet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vèrtebra de porc i la carn que hi ha adherida. [...]
165. furgall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Terra somoguda furgant. Mireu quin furgall ha fet el porc. [...]
166. peuada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de peus de porc amb arròs, ous i sucre. [...]
167. porcastrell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc des que el desmamen fins que acaba de créixer. [...]
168. xarcuter xarcutera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Venedor d'embotits, conserves, etc., especialment de carn de porc. [...]
169. carn de porc a la perola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
170. confitat de porc amb patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  17 / 83 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>