Most de raïm parcialment fermentat obtingut a partir de raïm assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, amb un contingut total de sucres abans de la fermentació de 272 grams per litre, com a mínim, i amb un grau alcohòlic natural adquirit no inferior al 8%. [...]
Planta herbàcia de la família de les liliàcies, rizomatosa que creix en boscs i matolls de sòl humit i humífer, als Pirineus. Totes les parts de la planta, sobretot les fulles, contenen glicòsids tòxics (paristifnòsid i paridòsid), asparagina, àcids (cítric, màlic i fosfòric), una resina, i probabl [...]
Planta herbàcia perenne de la família de les fitolacàcies, d'1 a 2 m d'alçària, que creix en erms humits, terraplens, etc. Prové de l'Amèrica del Nord, però és molt estesa a tota la regió mediterrània. L'arrel (an pokeroot) ha estat emprada com a purgant, vomitiva i antireumàtica, bé que a dosis al [...]