131.
control oficial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Control de seguretat alimentària dut a terme per una autoritat competent per a comprovar la conformitat d'una partida, un producte alimentari, unes instal·lacions o un procés amb les disposicions dirigides a prevenir un risc alimentari, a garantir la lleialtat de les transaccions comercials i a [...]
|
132.
pes brut
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pes total d'un producte alimentari, que inclou el pes de l'embalatge o del recipient que el conté. [...]
|
133.
cibal
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
adj alimentari -ària. [...]
|
134.
osteopatia de fam
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Osteomalàcia per dèficit alimentari. [...]
|
135.
alimentario
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ria adj alimentari -ària. [...]
|
136.
conserva
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [producte alimentari] conserva. 2 [companyia] asociación, compañía. 3 navegar en (o de) conserva mar navegar en conserva (o juntos). [...]
f 1 [producte alimentari] conserva. 2 [companyia] asociación, compañía. 3 navegar en (o de) conserva mar navegar en conserva (o juntos). |
137.
cardiocalàsia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Relaxació del càrdies que es produeix sense relació amb el pas del bol alimentari, i que comporta la seva insuficiència com a esfínter. [...]
|
138.
control documental
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Control de la documentació que acompanya i identifica un producte alimentari, destinat a comprovar que es compleixen les condicions establertes per la normativa vigent. [...]
|
139.
anàlisi bromatològica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Anàlisi de la composició, propietats, valor alimentari, conservació i estat químic i sanitari dels productes naturals o artificials destinats a l'alimentació humana o animal. [...]
|
140.
dieta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari planificat amb finalitats terapèutiques. [...]
|