Resultats de la cerca frase exacta: 20

Diccionaris terminològics
1. excel·lent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
 [...]
2. acreditació excel·lent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
 [...]
3. noble camí dels vuit passos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Sistema que, segons Buda, condueix a l'alliberament del sofriment, expressat en l'última de les quatre nobles veritats. [...]
4. fixador de Champy
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla de dicromat potàssic, àcid cròmic i àcid òsmic, és considerat un excel·lent fixador citològic. [...]
5. macro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Objectiu que permet enfocar de molt a prop, habitualment poc lluminós, d'excel·lent qualitat òptica i de curta distància focal. [...]
6. pictocarmí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pólvores cristal·lines vermelles derivades d'una solució de carmí, amoníac i àcid pícric; és un excel·lent colorant de grànuls queratohialins. [...]
7. escala de Dunfermline
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Esquema utilitzat per a classificar els infants d'acord amb el grau de nutrició: 1, excel·lent; 2, acceptable; 3, necessita vigilància; 4, necessita tractament. [...]
8. fixador de Flemming
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla d'àcid cròmic, àcid òsmic i àcid acètic, excel·lent fixador citoplasmàtic i dels cromosomes. És de penetració lenta i es deteriora amb rapidesa. [...]
9. laminina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glicoproteïna fonamental de la matriu proteica de la fibrosi hepàtica. És un excel·lent marcador de la fibrogènesi hepàtica i, per tant, del grau evolutiu de l'hepatopatia crònica alcohòlica. [...]
10. raclette du Valais [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet de llet de vaca crua o pasteuritzada, gras, de pasta semidura, madurat durant un mínim de tres mesos, amb una capacitat excel·lent de fondre's, originari del cantó suís del Valais. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>