Resultats de la cerca bàsica: 281.999

81. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
82. arbre amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbre ornamental subministrat amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un contenidor. [...]
83. arbust amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
84. pa paratha farcit de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració típica del nord-oest i de l'oest de l'Índia que consisteix en pa paratha farcit d'algun llegum, habitualment llenties, bullit, especiat i triturat. [...]
85. palmera amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Palmera subministrada amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta per facilitar-ne la plantació, i que pot anar lligada i embolicada. [...]
86. pericardi de pa amb mantega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pericardi que està revestit d'una capa llisa de fibrina. [...]
87. planta amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
88. planta amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta de jardí subministrada amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un recipient. [...]
89. repicar amb pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
90. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
Pàgines  9 / 28.200 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>