51.
figues amb pernil
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
figues de coll de dama amb anís
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
pastís de figues amb xarop de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
pastís de formatge de Maó amb figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
gelat de formatge amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
jarret de vedella amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
turnedó amb coulis de figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
59.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
|
60.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
|