Resultats de la cerca bàsica: 36

Diccionaris terminològics
31. fajol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Planta herbàcia anual de la família de les poligonàcies, els fruits de la qual són destinats a l'alimentació del bestiar i a la fabricació de farina, de composició molt semblant a la dels cereals. [...]
32. espelta petita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Blat d'espiga petita, poc productiu, cultivat als països mediterranis. [...]
33. blat egipci
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Varietat de blat pròpia d'Egipte de gra dur i gros, amb gust especiat. [...]
34. mambila
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Llengua. Literatura
El mambila és parlat a la zona de l'altiplà d'Adamawa i la plana de Tikar, al Camerun, i a l'altiplà de Mambila, a Nigèria. És la llengua amb més parlants del grup mambiloide, amb unes 110.000 persones. El nombre de llengües incloses en aquest grup s'ha anat ampliant amb els anys, tot i que alguns  [...]
35. blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Planta anual de la família de les gramínies, de gran port, monoica, de tiges massisses, conreada pels seus grans, sovint grocs o vermellosos, agrupats en panotxes que neixen a l'axil·la d'una fulla, i també com a planta farratgera. [...]
36. espelta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Blat d'espigues planes, laxes, i de gra blanc, conreat en terres pobres de la regió mediterrània. [...]
Pàgines  4 / 4 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4