Resultats de la cerca frase exacta: 823

71. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. sobrassada de porc negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. tapa de porc adobat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. truja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
75. averrir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, cobrir (la truja). [...]
76. esgüell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle del porc, del conill, de la rata. [...]
77. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
78. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
79. pernil
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit.  [...]
80. güell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle que fan certs animals com el porc, la llebre, la rata. [...]
Pàgines  8 / 83 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>