Resultats de la cerca frase exacta: 148

101. compte
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Estat detallat de les despeses fetes per un client o conjunt de clients en un restaurant. [...]
102. rentaplats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de rentar els plats, els gots i la coberteria d'un restaurant. [...]
103. cambrer | cambrera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que té al seu càrrec el servei de les taules d'un bar o un restaurant. [...]
104. cambrer | cambrera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que té al seu càrrec el servei de taules d'un bar o d'un restaurant. [...]
105. pastisser | pastissera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
106. portacomandes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Barra metàl·lica de la qual pengen les notes de les comandes en la cuina d'un restaurant. [...]
107. menú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Menjar per a una persona que un restaurant serveix en un àpat i a un preu fix determinat. [...]
108. office [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Cambra situada entre la cuina i el menjador d'un restaurant on es prepara el servei de taula. [...]
109. pastisseria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
110. cambra freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Part de la cuina d'un restaurant on es preelaboren les matèries primeres i es preparen els plats freds. [...]
Pàgines  11 / 15 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>