Resultats de la cerca bàsica: 87

Diccionaris terminològics
61. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en linoleic i en xantofil·les, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
62. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
63. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, que consisteix en una barreja de segó i gluten i conté un 21% de proteïna bruta, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
64. recol·lectora de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Recol·lectora automotriu amb els òrgans de batuda i neteja dissenyats especialment per a collir blat de moro. [...]
65. caragol de punxes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
 [...]
66. midó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Glúcid provinent dels grans de blat de moro, en forma de pols fina. [...]
67. sitja de panotxes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Sitja per a emmagatzemar i assecar les panotxes de blat de moro. [...]
68. ensitjat de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Ensitjat preparat amb blat de moro, habitualment quan els grans es troben en estat lletós, que proporciona un aliment d'alt valor nutritiu i molt apetitós amb una gran facilitat de conservació, usat com a aliment base en els remugants, principalment les vaques lleteres. [...]
69. barrinador del blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
70. germen de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Part interior del gra de blat de moro que se subministra als monogàstrics i aporta lípids i vitamina E. [...]
Pàgines  7 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>