Resultats de la cerca bàsica: 281.999

161. verdal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De color verd àdhuc després de madurar. Figues, prunes, verdals. Olivera verdal d'una varietat que dona olives grosses de gust aspre. [...]
162. pa d'all
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
163. coca de pa amb pernil ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
164. llesquetes de pa amb tomàquet variades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
165. pa de motlle torrat amb melmelada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
166. pa de pagès torrat amb tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
167. magret d'ànec amb figues i salsa agredolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
168. magret d'ànec amb figues i salsa dolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
169. amanida de figues i orellanes amb ruca, canonges i vinagreta de cabernet sauvignon
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
170. foie-gras d'oca amb bolets i figues confitades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  17 / 28.200 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>