1.
porc lacat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat de carn de porc típic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prèviament s'han untat amb una barreja de mel, espècies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
|
2.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Mamífer domèstic de la família dels suids, de cos rabassut i potes curtes, cap gros, morro llarg i pell gruixuda, que s'explota per la carn i la pell. [...]
|
3.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
4.
peix porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
5.
peix porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
[...]
|
6.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|
7.
porc formiguer
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
8.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
|
9.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
10.
cua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Vareta de ferro espiraliforme situada a l'acabament d'una via, que serveix per a passar-hi la corda en el moment de començar el descens. [...]
|