91.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta de jardí subministrada amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un recipient. [...]
|
92.
repicar amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
93.
pa alís
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
|
94.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
1 pa blanc pa morè (o moreno) pa de pagès pa clotós, pa ullat. pa tou, pa del dia. pa eixut, que no és del dia. pa sec fogassa, pa molt ordinari, aplatat i rodó. pa de barra o simpl. barra, pa en forma de barra. pa de motlle pa de crostons, de forma triangular amb un crostó a cada angle. llonguet qüerna, panet petit, en forma de dues banyes unides per les puntes. bescuit o galeta, pa que hom cou una segona vegada perquè es conservi llarg temps, com el que hom usava abans en els vaixells. pa de munició, el que donen als soldats. eulògia, pa beneït. pa de pessic, pa de pastisser, elaborat amb mantega i sucre. Cp. guimbarro, crostó, rosegó 2 → massa. © Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana |
95.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
|
96.
pa especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
97.
pa francès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
98.
pa integral
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
99.
pa rodó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
100.
pa sec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa que ha perdut la fescor a causa del pas del temps, que se subministra al bestiar porcí i l'aviram barrejat amb altres aliments per a completar i equilibrar la ració. [...]
|