91.
recuit de drap de Fonteta amb gelea de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
pa de fetge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
pa de pessic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
sopa de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
pa alís
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
|
97.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
98.
pa àzim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
|
99.
pa especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
melmelada o melada, confitura en què la fruita està aixafada en forma de puré. compota, fruita bullida amb menys sucre que la confitura. Compota de peres, de pomes, etc. gelea, preparació obtinguda fent bullir suc de fruites amb sucre, de consistència blana i elàstica con gelatina. Gelea de llimó. pa, massa de fruites aixafades i premsades, que té una certa semblança amb el pa. Pa de figues. Pa de peres. codonyat, confitura de codony. arrop, confitura feta amb most concentrat i fruites. cabell d'àngel, confitura feta amb una espècie de carbassa amb polpa fibrosa. carbassat, confitura de carbassa. citronat, confitura de poncem. raïmat, most bullit fins que pren la consistència d'un arrop, condimentat amb espècies. © Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana |
100.
pa francès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|