Resultats de la cerca bàsica: 281.999

41. pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra o de substrat cohesionada, generalment recoberta amb material divers o continguda en un recipient, que enclou les arrels d'una o més plantes. [...]
42. pa de vidre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa amb la crosta molt fina i cruixent i amb molt poca molla i molt alveolada, de gust molt suau. [...]
43. pa de Viena
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
44. sucre de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
45. sucre de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sucre en forma de pans cònics. [...]
46. tonell de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
47. galtes de porc amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
48. mató amb melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
49. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
50. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
Pàgines  5 / 28.200 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>