41.
pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra o de substrat cohesionada, generalment recoberta amb material divers o continguda en un recipient, que enclou les arrels d'una o més plantes. [...]
|
42.
pa de vidre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa amb la crosta molt fina i cruixent i amb molt poca molla i molt alveolada, de gust molt suau. [...]
|
43.
pa de Viena
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
44.
sucre de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
45.
sucre de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Sucre en forma de pans cònics. [...]
|
46.
tonell de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
|
47.
galtes de porc amb figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
mató amb melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
|
50.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
|