91.
trufar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amanir amb tòfones. Pollastre trufat. [...]
|
92.
caponar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer capó (un pollastre). El mascle, en l'aviram, cobrir (la femella). Una noia, casar-se abans que (la seva germana més gran). La més petita ha caponat la pubilla. [...]
|
93.
socarrimar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Socarrar lleument. Primer, se socarrima el pollastre i després es renta. [...]
|
94.
ales de pollastre amb curri
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
amanida de pollastre i poma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
blanqueta de pollastre amb bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
canelons de pollastre i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
croquetes de pollastre i ceba
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
croquetes de pollastre i pernil
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
cuixa de pollastre al forn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|