Resultats de la cerca bàsica: 126

81. lligament de Kazzander
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
82. calcidar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
83. llima de durícies
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Llima utilitzada per a polir les durícies dels peus. [...]
84. cuerno (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [asta] banya f, corn. 2 [materia] banya f. Un peine de cuerno, una pinta de banya. 3 [de los insectos] banya f, antena f. 4 anat [de médula] corn. 5 mús [de caza] corn. 6 pl fig i fam [símbolo de infidelidad] banyes f. 7 ¡cuerno! bufa!, mosca!8 cuerno de la abundancia [cornucopia] corn de l [...]
85. cruixidell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
86. durícia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Part endurida de la pell, sobretot dels peus i de les mans, a causa del frec i de la compressió. [...]
87. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
88. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en linoleic i en xantofil·les, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
89. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
90. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, que consisteix en una barreja de segó i gluten i conté un 21% de proteïna bruta, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
Pàgines  9 / 13 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>