FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que facilita la dispersió i l'eventual dissolució d'un element sòlid en un líquid, s'aplica a un additiu alimentari. Additiu alimentari dispersant. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Grup de microfòssils d'apatita, sovint amb denticles cònics, atribuïts al sistema alimentari de cordats marins primitius, que visqueren des del cambrià fins al triàsic. Individu d'aquest grup. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que viu en els excrements, que intervé en llur descomposició i que els usa principalment com a recurs alimentari per a ell o per a la seva descendència. Organisme copròfil. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sal de l'àcid glutàmic. glutamat monosòdic Additiu alimentari que intensifica el gust, de fórmula HOOCCH2CH2CH(NH2)COONa, emprat en derivats de la carn, sopes preparades i altres aliments en conserva. [...]