Resultats de la cerca bàsica: 586

61. les nostres clotxes (plat típic de les Terres de l'Ebre)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
62. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. ous al plat amb xoriço
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. poutine (plat d'origen quebequès fet a base de patates fregides, formatge i salsa calenta)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
66. lacón amb cachelos (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
67. papas arrugadas amb mojo picón (plat a base de patates i salsa picant típic de les Canàries)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
68. ous al plat amb encenalls de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. lacón amb cachelos i xoriço picant (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
70. greal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat, generalment gran o profund. [...]
Pàgines  7 / 59 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>