91.
gelat de rom amb panses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
gelat de torró de Xixona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
gelat de trufa amb taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
gelat de vainilla de Madagascar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
macedònia amb gelat d'espígol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
maduixes amb gelat i nata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
pastís gelat de pinya tropical
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
quarto2
m. [LC] [HO] Pastís fet de pols de midó, ous i sucre, de forma rectangular, que se sol menjar amb xocolata o gelat, propi de Mallorca. |
98.
terrina de gelat de crocant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
brisaina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vent gelat i moll que bufa a les matinades d'hivern. [...]
|
100.
cucurull
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de paper o cartó enrotllat en forma cònica. Galeta de forma cònica destinada a contenir gelat. [...]
|