Resultats de la cerca bàsica: 227

Diccionaris terminològics
71. crep
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta d'origen bretó feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i que se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
72. roux [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparat fet de farina i mantega que s'utilitza per a lligar salses, brous, sucs, etc. [...]
73. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
74. nyoqui
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari de forma arrodonida elaborat amb patates barrejades amb farina de blat, mantega, llet, ou i formatge ratllat. [...]
75. panet al vapor xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s'elabora coent la pasta al vapor. [...]
76. coulant [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís petit, amb consistència de bescuit per fora i l'interior de xocolata desfeta, que s'elabora amb sucre, mantega, xocolata, farina i ous, i que se serveix calent. [...]
77. farcellet de brou xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de farcellet, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida de gelatina de brou i carn, generalment de porc, que es consumeix cuita al vapor. [...]
78. cistellet farcit xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de cistell petit, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn de porc, gambes i verdura, que es consumeix cuita al vapor. [...]
79. brioixeria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Conjunt de productes de fleca i de pastisseria compostos per una pasta de farina fermentada, cuita al forn o fregida, que incorporen greixos o olis i, optativament, ous, llet i altres components, i que es comercialitzen en peces individuals. [...]
80. cresta xinesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de cresta, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn, generalment de porc, i verdura, que es consumeix bullida, al vapor o fregida i generalment acompanyada de salsa de soia. [...]
Pàgines  8 / 23 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>