31.
pa de pessic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa fet amb farina, ous i sucre, de molla esponjosa i fina. [...]
|
32.
pa de règim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
33.
pa de règim
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa al qual hom afegeix, amb finalitats terapèutiques, algun nou component, o bé n'elimina algun dels que hi són habituals. Són pans de règim: el pa de gluten, el pa integral i el pa sense sal. [...]
|
34.
pa de segó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
35.
pa de sègol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
36.
pa de soda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa típic d'Irlanda elaborat amb farina, sal, llet de mantega i bicarbonat sòdic com a gasificant. [...]
|
37.
pa de sucre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Turó modelat sobre roques cristal·lines, de cim rodonenc i de parets curvilínies i molt rostes o verticals. [...]
|
38.
pa de tafdirt
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa alís rodó que es menja habitualment al final del dejuni. [...]
|
39.
pa de tainurt
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
40.
pa de taknift
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa sense llevat que es cou en una paella de grans dimensions. [...]
|